×

Missatge d'error

Notice: Undefined property: stdClass::$field_subtitol a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Demésenllà

instrument musical

Amb en Jordi García Patón, director i presentador del programa.

Demésenllà és un programa setmanal de dues hores que se centra bàsicament en la multitud de gèneres que conformen les anomenades músiques del món i en d’altres sonoritats alternatives, com les músiques mestisses, les purament tradicionals, l’etnojazz, el blues o el new age, entre moltes altres. A través de les diverses seccions del programa, en una mateixa edició podem viatjar des de Granada o Barcelona fins a Mongòlia, passant per l’Argentina, Zanzíbar, Turquia o qualsevol altre punt del planeta que us pugui venir al cap. De vegades el viatge és en el temps i retrocedim un grapat de dècades per escoltar tangos, blues o fanfàrries romaneses.

Informació i opinió excloent-hi la crítica negativa, agenda d’esdeveniments musicals, presentació de novetats, entrevistes i, en ocasions, sessions musicals acústiques en directe.

Des de setembre de 2015 Demésenllà forma part de l’organització internacional Transglobal World Music Chart 

demesenlla@yahoo.es

https://www.facebook.com/jordi.demesenlla

https://twitter.com/demesenlla

http://musicademesenlla.blogspot.com.es/

Escolta'ns a la "Ràdio a la carta":

Properes emissions:

Dissabte, 4 h.