Càpsules en Xarxa

Càpsules

Un espai per parlar de diferents temes actuals interessants:

MIGDIA

Dilluns:  Fogons i davantals. Espai de cuina dedicat a la cuina i a les receptes. Amb quatre apasionats de la cuina: Rosa M. Ruscalleda , Maria Serra , Albert i Lluís Mota.

Dimarts: Cinc cèntims. Espai de divulgació econòmica per explicar les claus del funcionament del teixist empresarial català, les relacions laborals, i les oportunitats de negoci.

Dimecres: L'herbolari. El calendari del cordill, les herbes remeieres, personatges relacionats amb les plantes medicinals i consells de pràctiques naturals.

Dijous: L'aigua clara. Entrevista d'actualitat.

Divendres. Fem muntanya. Ens apropem a la muntanya a través de la informació. Recorrem el territori alhora que parlem de reptes solidaris amb els seus protagonistes.

VESPRE

Dilluns:  Biodiversitat. Un dels paràmetres ambientals que ens permet descobrir la riquesa natural de l'entorn. 

Dimarts: Un per un. Entrevista a un personatge anònim o conegut sobre la seva feina, tasca, objectius personals o col·lectius. Inclou un mini-test sobre qüestions generals amb preguntes tipus. En el comiat volem que el personatge descrigui o digui com vol que la gent el recordi.

Dimecres: El pou. Espai de contingut científic, divulgatiu, que posa en valor la recerca i el coneixement.

Dijous: Doctor Productes. El cuiner Jordi Jacas  ens ensenya a cuinar un menú assequible i saludable en tots els sentits, tant en el temps que hi hem d'esmerçar com per la despesa que suposa. Un menú pensat per als qui treballen amb primer plat, segon plat i postres.

 

De dilluns a divendres, a les 14:30 i a les 19:15 h.