Cau la part interior de dues cases dels números 25 i 27 del carrer Santa Teresa

Un tram del carrer de Santa Teresa, del número 23 al 31, s’ha hagut de tallar i només es permet el pas dels veïns a causa de la caiguda de la part interior de dues cases. Concretament han estat els habitatges dels números 25 i 27 els que s’han esfondrat.

Ahir a la nit els Bombers, la Policia Local i diferents serveis municipals ja van desallotjar els tres veïns de les cases adjacents, del número 23 i 29, per prevenció a l’espera de poder actuar a les cases afectades. Unes hores més tard, doncs, queia l’interior d’aquests immobles.

Aquest passat dijous a la tarda els Bombers i serveis tècnics de l’Ajuntament van rebre un avís d’un veí per l’aparició d’una esquerda en una paret mitgera d’un centímetre de gruix. Amb la primera inspecció van detectar problemes estructurals i, per aquest motiu, van desallotjar els veïns del primer pis de l’immoble i la botiga de roba de la planta baixa del número 27.

En una primera actuació es va apuntalar tant la botiga de roba com el primer pis i el passat divendres l'Ajuntament va començar els tràmits per apuntalar també l'edifici del número 25. Els serveis tècnics de l'ajuntament segueixen analitzant la situació per veure exactament d'on prové la problemàtica.

Informa: G.Lira / L.Mulà