Èxit total a la gala benèfica de l’Escola L’Arboç

La Gala de l'Escola Arboç ja és un fet i un èxit. Finalment la trobada s'ha pogut celebrar després de dos anys de cocció i d'espera

El Teatre Monumental pràcticament ple de gom a gom. Com a les grans cites. I no era per menys, ja que la Gala benèfica a favor de l’Escola L’Arboç de la Fundació Maresme s'ho ben valia. Després de dos anys de preparacions, la pandèmia ha permès aquesta trobada pensada per obtenir fons per donar més viabilitat al centre. Però la recaptació no era l'únic objectiu. Donar visibilitat també ha estat sempre una intenció primordial pel centre.

Un dels èxits de la nit el va portar Justo Molinero. El fervor per veure'l a ell o als artistes que va convocar va ser gran. Sobre l'escenari s'hi va veure Leo Rubio i Javier Ginés, Montse Rodríguez i la cobla de Jonathan Santiago. Encara que tot just s'està comptant la recaptació total, el que sí es coneix és l'èxit absolut de la fila 0 així com el 95% d'entrades venudes. Des de Mataró Camina, i de la pròpia Escola Arboç celebren el resultat d'una jornada per recordar.

Informa: F.Andrés/ P.Villà