Vuit positius de coronavirus a Mataró des que es va aixecar l’estat d’alarma

Durant les dues últimes setmanes, les primeres de la “nova normalitat”, a Mataró s’han registrat 8 positius de Covid-19, segons dades de la Generalitat. D’aquests positius, dos van ser la setmana del 22 de juny i 6 la setmana passada. Tot i aquests casos, a hores d’ara l’Hospital de Mataró no té cap persona ingressada la Covid-19 activa, segons informen des del Consorci Sanitari del Maresme.

Aquests vuit casos disten de la situació que hi havia les setmanes prèvies a l’aixecament de l’estat d’alarma. Entre el 8 i el 21 de juny, van ser 17 les persones que van donar positiu. Les dues setmanes anteriors, és a dir del 25 de maig al 7 de juny, el nombre de nous casos detectats va ser de 33.

Amb les dades actuals, Mataró també queda lluny d’altres ciutats amb un nombre similar d’habitants, com pot ser Santa Coloma de Gramanet o Lleida. En aquesta ciutat del Barcelonès, les dues últimes setmanes s’han detectat 28 positius. A la capital del Segrià, on hi ha diversos brots de coronavirus actius, les últimes dues setmanes 634 persones han donat positiu per Covid-19.

Des del primer cas de coronavirus detectat a Mataró l’11 de març, segons la Generalitat a la capital del Maresme hi ha hagut més de 730 positius.

Informa: S.Ruiz