VolemMataró recorda figures femenines destacades a Mataró

Mataró ha tingut dones valentes i lluitadores que, per diverses lluites sindicals, veïnals , polítiques i socials, van contribuir a construir la ciutat. Dones que també van construir Mataró, vol posar en reconeixement aquests noms en diverses xerrades que es duran a terme durant aquest mes de novembre.

VolemMataró vol recordar i distingir diverses figures femenines, per tenir present les seves lluites a la ciutat de Mataró. Un homenatge que duen a terme des del mes de juny, fent una recerca de noms de dona que van ajudar en la construcció de Mataró. De moment, han escollit cinc dones com, Montse Mompart, Josefa Agramunt, Paquita Pla, Margarida Colomer i Guillermina Peiró, i de mica en mica volen augmentar aquesta llista. Així mateix, volen fer un homenatge a totes les regidores de tota la història democràtica a Mataró.

Dones que també van construir Mataró, és un homenatge itinerant, unes xerrades que es duran a terme durant aquest mes de novembre. D'altra banda, VolemMataró, té com a repte, aconseguir una dona honorable per a la galeria, ja que fins al moment, només hi ha homes.