Versió virtual de la jornada de portes obertes a l'Ajuntament pel Sant Jordi confinat

Les ja tradicionals Portes Obertes de Sant Jordi a l'Ajuntament aquest any no seran possibles pel confinament pel coronavirus. El recorregut d’infants i grans pels racons que habitualment estan tancats per als ciutadans haurà d'esperar a un altre Sant Jordi. L'Ajuntament, però, ofereix diverses propostes per acostar una de les diades més especials de l'any als mataronins. Una d'elles és la jornada de portes obertes virtual. Un circuit a través d'internet en el que l'alcalde i diferents regidors expliquen les interioritats de la casa gran.

L'alcalde, David Bote, s'encarrega de donar la benvinguda en aquest recorregut des de casa. Cristina Sancho, portaveu de Ciutadans, dóna els detalls del vestíbul i el pati central de la planta baixa. A continuació, coneixem les pintures murals de Jordi Puiggalí al vestíbul del primer pis de la mà d'Alfons Canela, portaveu de Junts per Mataró. El circuit continua per la Galeria dels mataronins il·lustres, que explica Sarai Martínez, d'En Comú Podem. La Sala dels Lleons la mostra Francesc Teixidó, portaveu d'ERC-MÉS i la visita acaba amb el Saló de Sessions, que detalla el portaveu del PSC, Xesco Gomar.

Una proposta alternativa per poder conèixer què hi ha dins d'un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, això sí, aquest Sant Jordi, des de dins de casa.

Informa: C.Sánchez