Veïns i botiguers del carrer Barcelona, cansats de la inseguretat de la zona

Comerciants i veïns del carrer Barcelona i voltants denuncien inseguretat i robatoris. Per tractar la problemàtica han demanat una reunió amb l’alcalde.

Un dels últims incidents de la zona va ser divendres a la Selva Cafè, quan un client va patir un intent de robatori. Ho explica el propietari de l’establiment, Marc Sans, que ha presentat tres denúncies entre divendres i dilluns per l’intent de robatori i dues per amenaces. Després d’evitar el robatori d’aquest divendres encarant-se amb els lladres, tres nois i una noia es van apropar al local per increpar-lo per l’encarament i dos d’ells van amenaçar-lo amb navalla. Dies després van tornar a amenaçar-lo per haver-los denunciat. 

Assegura que ell i altres comerciants de la zona estan cansats de la situació viuen. En el seu cas, ha hagut de contractar seguretat privada per la inseguretat que sent al sortir de la feina.  

Sans assegura que aquests darrers dies, la presència de Mossos d’Esquadra als voltants pel centre de Mataró ha augmentat. Tot i això, creu que si les lleis no canvien, la policia té poc marge per evitar la reiteració d’aquests delictes, perquè la majoria dels qui els cometen són, segons diu, menors d’edat.     

D’altra banda, el propietari de La Selva Cafè remarca que els fets que estan passant no tenen a veure amb nacionalitats, sinó amb si s’és delinqüent o no. 

Segons alguns veïns, aquest migdia s’hauria produït un altre robatori a la zona. En aquest cas, hauria estat en una botiga de bolsos del carrer Barcelona. 

Informa: S.Ruiz

Tags: