×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Veïns de Vista Alegre i la Llàntia porten nou dies sense telèfon

Desenes de veïns dels barris de Vista Alegre i La Llàntia denuncien que porten nou dies sense servei de telèfon, internet i televisió per una caiguda de la xarxa de fibra òptica de Movistar. A Vista Alegre la majoria dels afectats es concentra entre els carrers Eduard Alcoy i Salvador Espriu, mentre que a La Llàntia pertanyen a carrers de diverses zones del veral. Els veïns, que s’han posat en contacte amb aquests serveis informatius, assenyalen que la caiguda és generalitzada a tot el barri i que fins ara, ningú els ha donat cap resposta. A més, apunten que tot i que la gran majoria són usuaris de Movistar, també hi ha afectats d’altres companyies de telefonia.

Segons els veïns, a l’avaria de la xarxa de fibra òptica s’hauria de sumar un robatori de cablejat que ha afectat a la part alta de la ciutat. Des de Movistar, en canvi, han negat a aquests serveis informatius que es tracti d’un problema generalitzat i ho atribueixen a diverses incidències independents que s’estarien resolen de forma individualitzada. A l’hora tampoc reconeixen haver patit un robatori del cablejat.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament afirmen que la situació no és responsabilitat de la ciutat i ho trasllada a les companyies de telefonia.

Informa: C.Salad