Veïns de Cerdanyola denuncien casos d’incivisme i l’incompliment de les mesures de confinament

Veïns del barri de Cerdanyola denuncien reiterats casos d’incivisme i d’incompliment de les mesures de confinament durant aquests dies. Expliquen, que sobretot al carrer Rosselló, es formen grups de persones davant mateix de les botigues d’alimentació. Són persones conegudes al barri, habituals usuàries de bars, que ara, al estar tancats, sembla que els han substituït pel carrer. A banda de no respectar les mesures de distanciament social, també denuncien que habitualment en aquestes trobades també hi mengen i beuen i s’asseuen als portals de les cases ocasionant molèsties als veïns i deixant allà mateix les deixalles.

Asseguren que la presència policial no aconsegueix dissuadir a aquestes persones, que quan veuen arribar la policia s’avisen xiulant i marxen del lloc fins que aquests han passat, o es justifiquen explicant que estan fent cua al supermercat.

Des de l’Ajuntament expliquen que aquesta és una de les zones a les quals la Policia Local hi està dedicant més vigilància preventiva i un dels punts que acumula més denúncies a la ciutat, tot i això afirmen que no és possible destinar-hi una patrulla de forma permanent.

Informa: A.Gual