Víctor Font, precandidat a la presidència del Barça, presenta ‘Sí al futur’ a Mataró

‘Sí al futur’ és el nom del projecte liderat per Víctor Font a la presidència del Futbol Club Barcelona. Tot i que les eleccions no estan previstes fins a finals de la temporada 2020-2021, Font presenta aquests dies la seva proposta als socis del club i aquest dilluns ho ha fet a Mataró. L’Ateneu de la Fundació Iluro ple s’ha vestit de blaugrana per analitzar el futur del Barça de cara al 2030, quan, segons Font, Leo Messi i “la millor generació de futbolistes de la història blaugrana” ja no trepitjaran la gespa del Camp Nou. És per això que Font planteja començar el canvi constituint una junta directiva amb experiència que gestioni el club i faci front així a la competència, al model econòmic i a la inversió patrimonial de l’Espai Barça.

Font s’ha referit a la mocadorada que va viure el Camp Nou contra l’Eibar i ha assegurat que ell hauria donat explicacions de forma detallada. Unes explicacions que el precandidat també ha trobat a faltar en referència a les informacions que va treure la Cadena SER i El País fa unes setmanes, referents al gairebé milió d’euros que el Barça hauria pagat per generar opinions a favor del president actual i en contra dels qui no pensen com ells. Font s’ha mostrat sorprès per la conducta de la junta directiva, ha assegurat, i espera que el president Bartomeu s’expliqui i que es depurin responsabilitats.

L’acte ha estat presentat en format de conversa pel periodista Antoni Bassas, que ha escrit el llibre ‘Construïm junts el Barça del futur’ i que explica les idees que ara planteja Font per a la presidència del club.

Informa: M.Gómez/ J.Monfort