Una trentena de voluntaris d'ocupació jove participen en el Fundation Day

La Fundació Maresme i la Fundació Decathlon han tornat a promoure l'esport per a persones amb diversitat funcional en el marc del Fundation Day. 150 persones han participat en aquesta iniciativa que per primera vegada ha comptat amb el suport d'una trentena de voluntaris del programa singulars del servei de Garantia Juvenil gestionat des d'Ocupació Jove, que ha dinamitzat les activitats esportives. El programa ja ha realitzat algunes accions juntament amb Decathlon com la cursa de recollida de residus al parc forestal. I de cara al juliol en tenen d'altres de planificades per provar esports aquàtics a la platja. També volen sumar-se en altres iniciatives com el Gran Recapte. L'objectiu d'aquestes jornades és que els joves desocupats puguin treballar diferents competències transversals de caràcter professional i personal.

La jornada ha tingut lloc a l'aparcament de la botiga Decathlon. La Fundació vol comprometre's socialment fent accessible l'esport al màxim nombre de persones. L'empresa esportiva ha fet un tastet de jocs "Play Everywhere"

Per part dels nois i noies de la Fundació Maresme, l'activitat té molt bona rebuda. Durant l'any realitzen diverses activitats esportives i aquesta és la que posa el punt final a la temporada.

Des de la Fundació Maresme agreixen la col•laboració de Decathlon i del programa d'Ocupació Jove per poder oferir aquesta diada als seus usuaris.