Una Nit de Gala per reivindicar la igualtat d'oportunitats a les persones amb discapacitat

Ple al Teatre Monumental per assistir a la Nit de Gala de la Fundació El Maresme. Una vetllada amb la que l’entitat celebra un dels actes més destacats, en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En aquesta ocasió ha estat una història titulada “El llarg viatge de l’Arc de Sant Martí”, escrita per Noè Rivas. Un espectacle protagonitzat per persones de diferents centres ocupacionals de l’entitat, acompanyats per alumnes de l’institut Maremar d’El Masnou i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM). Un món ple d’imaginació i creativitat que, alhora, vol sensibilitzar sobre la igualtat d’oportunitats que han de tenir totes les persones. Originalment la història era una faula, un conte escrit per a un nen de la mateixa fundació, però ara l’han guionitzat i teatralitzat per convertir-lo en aquest espectacle inclusiu.

Com dèiem, la Nit de Gala és un dels principals actes amb els que la Fundació El Maresme commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Una jornada, el 3 de desembre, reivindicativa on es posa la mirada sobre aquests col·lectius i en el que les entitats que hi treballen surten al carrer per visibilitzar la feina que encara queda per fer en el món de la discapacitat.

Precisament, la Fundació tornarà a sortir demà al carrer per “impulsar i fer respectar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Informa: C.Salad / P. Villà