Una desena d'avisos i 60 litres per metre quadrat a Mataró

A la ciutat s'han registrat fins a 60 litres de pluja per metre quadrat en una nit d'intensos ruixats

Nit de llamps, trons i sobretot pluja intensa a Mataró. Des que van caure les primeres gotes cap a les 10 de la nit i fins a les 10 del matí d'avui s'han arribat a registrar 60,4 litres per metre quadrat a Mataró. Segons dades publicades pel Meteocat, aquesta quantitat s'ha registrat l'estació meteorològica de Can Canyelles. A la de Vista Alegre se n'han arribat a acumular 50,4.

Una pluja que ha estat intensa al conjunt de la comarca del Maresme i també al Barcelonès Nord amb acumulacions d'aigua que han arribat als 50 litres per metre quadrat en localitats com Cabrils, Teià o Badalona.

Els Bombers reben prop d'una desena d'avisos a Mataró 

Pel que fa a avisos al cos de Bombers, a la ciutat de Mataró se n'han rebut 9 al llarg de la nit i primera hora del matí. D'aquestes, s'ha acabat actuant en 4 ocasions. La primera a la mitjanit per una filtració d'aigua en un habitatge del carrer Pacheco; la segona passades les 7 del matí al carrer dels Jocs Olímpics per enretirar un cable que havia caigut a la via; la tercera a la zona de plaça Granollers per la presència d'un bassal d'un metre a la calçada i l'última al carrer de la Resseguidora per retirar un arbre caigut a la via pública. En tots quatre casos els Bombers hi ha desplaçat una dotació.

Al conjunt de la comarca del Maresme i al Barcelonès Nord els Bombers de la Generalitat han rebut una seixantena d'avisos durant la nit i primera hora del matí arran de les fortes pluges.

Informa: A.Gual

Tags: