×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Una desena d’usuaris de la residència de l’Avinguda Gatassa encara tenen Covid-19

Dos mesos després del brot de coronavirus a la Residència de l’Avinguda Gatassa, encara hi ha deu residents amb Covid-19 positiu. Així ho indiquen fonts del Departament de Salut, que també especifiquen que la residència es troba dins del grup de geriàtrics que encara poden tenir alguns residents amb Covid-19 i que estan fent una bona evolució. A finals d’aquesta setmana es realitzaran proves PCR a aquestes 10 persones que encara tenen la malaltia activa per conèixer la seva evolució. D’altra banda, segons Salut el nombre de defuncions per casos confirmats o sospitosos de Covid-19 és actualment de 26 persones en aquesta residència que gestiona la Generalitat a través de l’ICASS.

El brot de Covid-19 a la residència de l’Avinguda Gatassa  va començar a principis d’abril, amb 51 persones infectades amb la malaltia  i una vintena de defuncions, en aquell moment, per coronavirus. Per aquests fets, la Fiscalia de Mataró va obrir a finals de maig una investigació penal arran d’una denúncia de l’Associació de Veïns de Cerdanyola. 

Informa: S.Ruiz