Una cinquantena de persones es concentren a Mataró pel tancament de les plantes que Nissan a Catalunya

Una cinquantena de persones convocades per diversos sindicats s’han concentrat a Mataró per protestar contra el tancament de les plantes que Nissan té a Catalunya i demanar la seva nacionalització. Ho han fet de forma simbòlica davant el concessionari Nissan-Maresmóvil de Mataró, tot i que des de la gerència, asseguraven fa uns dies a Mataró Audiovisual, que el tancament no afectarà als seus treballadors. 

Amb aquesta concentració, els manifestants han volgut mostrar el seu suport a les 25 mil famílies, que es podrien veure afectades per la marxa de Nissan de Catalunya. Després de la lectura d’un manifest, els concentrats han penjat cartells amb el lema “O ells o nosaltres, nacionalització immediata de Nissan”. Els sindicats convocants eren IAC, Intersindical CSC, CGT, i la Coordinadora Obrera Sindical. Escoltem un dels portaveus de la concentració.

La concentració ha estat custodiada per un dispositiu de Mossos d’Esquadra i Policia Local,  s’ha repetit en diversos municipis de Catalunya. 

Informa: O.Debat /  L.Sanmiquel