Una cinquantena de persones acompanyen Juli Cuéllar a declarar als Jutjats de Mataró

Una cinquantena de persones s'ha concentrat aquest migdia davant els Jutjats de Mataró, en suport l'exregidor de la CUP a l'Ajuntament de Mataró, Juli Cuéllar. Aquest estava citat a declarar per atemptat contra l'autoritat, després d'haver estat detingut el passat 14 d'octubre durant un acte de protesta contra la sentència del procés. Recordem que, Cuéllar va ser detingut i posteriorment posat en llibertat durant el tall a l'N-II que es va produir el segon dia de protestes per la sentència a la ciutat de Mataró. Abans d'entrar al jutjat a declarar, Cuéllar afirmava estar tranquil gràcies a una sèrie de testimonis presencials i gràfics que corroboren el seu al·legat.

Durant les seves declaracions Cuéllar ha afirmat que els qui haurien de ser jutjats són els diferetns cossos policials que han estat intervenint durant les protestes de rebuig a la sentència, així com la cúpula del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. També ha volgut agrair el suport de què ha disposat des del primer dia de l'Associació de Juristes pels Drets Humans del Maresme.

Membres de la CUP Mataró entre ells Carme Polvillo, també Xavier Pellicer d'Alerta Solidària, Francesc Teixidor d'ERC Mataró o Montse Morón de VOLEMataró, s'han apropat a mostrar el seu suport a Juli Cuéllar. Abans d'entrar als Jutjats a declarar, els concentrats han cantat l'himne de Catalunya i han acomiadat a Cuellar cridant "No estàs sol".

Informa: L.Fernández