Una baralla al Centre Cívic de Cerdanyola acaba amb un detingut

Els Mossos detenen un noi per amenaçar presumptament un altre jove amb una navalla. Segons ha pogut saber tvmataró, tots dos serien companys de classe d’una formació del SOM.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove aquest dimarts a Mataró per amenaçar presumptament amb una navalla un altre noi davant del Centre Cívic de Cerdanyola. Els fets han tingut lloc cap a les 12.15h, al Passeig de Ramon Berenguer III 82,  després que el presumpte agressor i la víctima hagin discutit durant una formació i hagin acabat barallant-se al carrer. 

Segons ha pogut saber tvmataró, el detingut i el jove agredit són alumnes d’un curs de formació de jardineria que ofereix el Servei d’Ocupació de Mataró, el SOM. Per motius que es desconeixen, tots dos haurien discutit a la classe i el docent hauria fet fora el més agressiu. En acabar la formació, aquest hauria esperat l’altre noi al carrer per barallar-se i l’hauria amenaçat amb una navalla.

La Policia Local de Mataró s’ha desplaçat al centre cívic quan la baralla ja havia acabat i ha notificat els fets als Mossos d’Esquadra. La policia autonòmica ha detingut el jove poc després al carrer Mare de Déu de la Cisa. El detingut, que té 22 anys, està pendent a hores d'ara de passar a disposició judicial.     

Informa: B. Doñate