Un nou projecte permet intercanviar objectes a través de Whatsapp

El confinament també serveix per tenir bones idees i engegar projectes que ajudin a la comunitat. És el cas del “Big Family Mataró”, una proposta d’economia circular impulsada per en Raül Tufet. Es tracta de donar noves vides a objectes que potser ja no fem servir i que, en canvi, poden ser d’utilitat per a altres persones. Doncs el que fa Big Family Mataró és connectar-les perquè es regalin objectes o els intercanviïn. Com explica Tufet, el Big Family Mataró utilitza un grup de whatsapp, on hi pot accedir tothom que estigui interessat en donar o adquirir objectes, en una proposta que de moment parteix amb la idea de ser de proximitat.

Fa una setmana que s’ha engegat el projecte i el grup de whatsapp compta ja amb més de 100 usuaris. Segons Tufet, la solidaritat i l’ecologia, dos dels pilars amb què es basa el projecte, han d’estar cada vegada més integrats en la societat i això farà que la vida útil dels objectes pugui ser molt més llarga.

Els organitzadors ja preparen una plana web per treure encara més profit a aquest Big Family Mataró i, més enllà del de la nostre ciutat, ja s’han creat altres grups propers a Caldetes i Calella.

Informa: M.Rodríguez