Una monitora del casal d’estiu de l’Escola Pia Santa Anna dona positiu per Covid-19

Detectat un cas de Covid-19 al casal d’estiu de l’Escola Pia Santa Anna. Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, es tracta d’una monitora del casal que ha donat positiu per Covid-19 a través d’una prova PCR. A causa d’aquest cas, un grup de vuit infants es troba en aïllament, tot i que tots ells han donat negatiu a les proves PCR que els hi ha realitzat.

Des de l’Escola Pia Santa Anna expliquen que el resultat de la PCR de la monitora el van conèixer dimecres. Abans de conèixer el resultat del test, la monitora ja s’havia aïllat preventivament. Un cop des del centre van confirmar que es tractava d’un positiu, es van activar tots els protocols indicats pel Departament de Salut i es va avisar a les famílies dels infants. D’altra banda, des de Salut també es va fer un rastreig dels contactes dels últims dies de la monitora.

Des del centre ara resten a l’espera dels procediments que els indiquin les autoritats sanitàries per reincorporar els vuit infants al casal.

La resta de grups no s'han vist afectats pel cas, ja que des del casal treballen amb grups de convivència independents, tal i com estableix el Departament de Salut.

 

Informa: S.Ruiz