Un llibre "sensorial" pels 10 anys del TecnoCampus

Sota el títol "TecnoCampus, una història d'èxit" la publicació repassa la primera dècada de vida del complex universitari i empresarial de la capital del Maresme amb una concepció i disseny que va més enllà dels formats habituals

El TecnoCampus de Mataró presenta un llibre commemoratiu pels 10 anys de vida del complex universitari i empresarial de la capital del Maresme. La publicació però, depassa els formats habituals dels llibres d'aquestes característiques i es presenta com una obra "sensorial".

Coordinat pel periodista mataroní Joan Salicrú i dissenyat pel també mataroní Manuel Cuyàs, "TecnoCampus, una història d'èxit" repassa, com no podia ser d'una altra manera, les principals fites del complex d'ençà que es va inaugurar el 2010 fins ara sense oblidar els reptes de futur. Amb un disseny atractiu, que també inclou un petit còmic d'un dia al TecnoCampus, el lector està avisat des de la primera pàgina que, tal com explica el propi Salicrú, es troba davant d'un llibre que va més enllà de la lectura i que interpel·la directament a diversos dels sentits del seu consumidor.

Així, les olors, les imatges, el so o fins i tot els gustos propis del TecnoCampus també es veuen reflectits de manera sorprenent en aquest llibre commemoratiu.

La presentació de la publicació es va dur a terme fa pocs dies al mateix Foyer del TecnoCampus i va comptar amb l'assistència de moltes de les persones que al llarg dels anys, i des de diferents àmbits, han guiat el TecnoCampus fins avui en dia. Exalcaldes de Mataró com Joan Antoni Baron o Joan Mora i exregidors també dels diferents governs implicats en la gestació, la materialització i la posterior gestió del parc, com Pilar González-Agàpito o Arcadi Vilert, entre d'altres, també van voler ser a la presentació del llibre amb l'actual alcalde de Mataró, David Bote, al capdavant.