Un incendi crema 5 cotxes i n’afecta una trentena al pàrquing de la Pl. Antoni Gaudí

Un incendi crema 5 cotxes i n’afecta una trentena al pàrquing de la Pl. Antoni Gaudí

Un incendi ha cremat, de matinada, un total de 5 cotxes i n’ha afectat una trentena més al pàrquing comunitari situat sota la Plaça d’Antoni Gaudí i Cornet. L’incendi ha començat a les 2.27h i han estat uns joves els que han alertat a emergències. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 9 dotacions de bombers per extingir-lo. D’altra banda, el SEM ha hagut d’atendre 3 persones tot i que han resultat il·leses.

A més de les afectacions als cotxes aparcats dins del pàrquing, el fum i les altes temperatures també han malmès diverses baixants i il·luminàries. Com a conseqüència, també hi ha hagut talls al subministrament de l’aigua tot i que a hores d’ara el servei ja està restablert.

Els veïns afectats han rebut l’avís sobre les 6 del matí. Ha estat llavors quan, acompanyats dels bombers, han pogut anar a veure l’estat dels seus vehicles. No ha estat fins les 9 però, que han començat a retirar-los del pàrquing. En aquests moments, es desconeix encara la causa de l’incendi.

Per cert, l’Ajuntament ha precintat la zona de jocs infantils de la plaça d’Antoni Gaudí i Cornet. Una mesura preventiva, tenint en compte que està situada just a sobre del focus de l’incendi que ha afectat aquesta matinada. El tancament es mantindrà fins que es disposi dels informes de solidesa pertinents per garantir la seguretat del terreny.

Informa: L.Sanmiquel