Un incendi a Cerdanyola crema una galeria i dues habitacions

Les flames van provocar el desallotjament preventiu de dos edificis tot i que els veïns van poder retornar a casa seva la mateixa nit, excepte els del pis afectat

Foto: Cerdanyola Directo
Foto: Cerdanyola Directo

La matinada de dilluns a dimarts es produïa un incendi a la galeria d’una cinquena planta a la Ronda Cerdanya, número 5. Segons els bombers, no hi havia ningú a l’interior de l’habitatge quan ells van arribar pocs minuts després de rebre l’avís, exactament quan faltaven tres minuts per dos quarts de tres de la nit. Les flames van afectar la galeria d’aquest pis i segons l’Ajuntament, a dues habitacions més. Tot i que encara no es coneixen les causes que hauria provocat l’incendi, els bombers han assegurat que el foc també va causar desperfectes a la instal·lació de l’aigua.

Segons ha pogut confirmar Mataró Audiovisual, ningú va resultar ferit a causa de les flames o el fum i l’incendi es va donar per controlat quan faltaven 9 minuts per les tres de la matinada. A partir de llavors, els bombers van procedir a fer maniobres de ventilació i la revisió de la resta d’habitatges.

L’Ajuntament ha explicat que a més dels veïns de l’edifici afectat, també es van haver de desallotjar els veïns del carrer Burriac, número 55. Durant la mateixa matinada, tots els veïns van tornar a casa seva, excepte els del pis afectat, que van ser reallotjats a casa de familiars.

Hi van intervenir un total de 5 dotacions dels bombers, una de les quals provinent de Granollers, els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local.

Informa: M.Gómez