Un home en estat crític per un incendi al seu domicili

foto: Cerdanyola Directo

Una persona en estat crític per les cremades patides diumenge a la tarda en un incendi al seu domicili. Els bombers van rebre l’avís poc després de dos quarts de cinc de la tarda per un foc que va cremar totalment el menjador d’un pis de la segona planta del número 69 del carrer València, al barri de Cerdanyola. En arribar-hi els bombers van localitzar i rescatar una persona de l’interior del pis afectat. Es tractat d’un home de 63 anys que va patir cremades a l’espatlla i el cap. Una ambulància del SEM el va traslladar a l’hospital de la Vall d’Hebron en estat crític. Al pis també hi havia una dona de 53 anys amb un atac d’ansietat que va ser atesa al mateix lloc de l’incendi i donada d’alta in situ.

La resta de l’habitatge, així com l’escala de veïns van quedar afectats per fum. Precisament per aquesta afectació, i de forma preventiva, es van desallotjar una vintena de veïns de l’edifici de sis plantes i amb tres habitatges per cada planta. De tota manera, cap a tres quarts de sis els veïns van poder tornar a casa després que els bombers extingissin l’incendi i ventilessin la zona.

Set dotacions dels bombers van treballar en l’extinció de les flames. Al lloc dels fets també es van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i tres ambulàncies del SEM.