Un ferit poc greu i un possible desaparegut a l'incendi de l'antic geriàtric de Llavaneres

A aquesta hora continua actiu un incendi en una casa del carrer Alexandre Vergés de Sant Andreu de Llavaneres, on hi havia hagut l’antiga residència geriàtrica del municipi. Les flames, a aquestes hores es concentren, sobretot, a les golfes de l’habitatge. Els bombers també han comunicat que finalment han pogut entrar amb precaució a l’edifici. A hores d’ara, s’està escorcollant l’interior de l’edifici per revisar si queda alguna persona a l’interior. Segons alguns testimonis, a l’habitatge hi vivien dues persones. A hores d’ara, però, els serveis mèdics desplaçats només han atès una persona per inhalació de fum i ha estat traslladat a l’Hospital de Mataró en estat poc greu.

Recordem que aquest matí, el cos de bombers només ha pogut treballar des de fora l’habitatge per risc estructural de l’edifici. De fet, a ¾ d’11 del matí ha col·lapsats la coberta original, de fusta i llates, de la casa.  Un incendi del qual els bombers han rebut l’avís al volant de 2/4 de 6 del matí.

Segons les primeres hipòtesis, el foc s’ha originat a la segona planta de l’edifici. Després s’ha propagat per les dues plantes, d’uns 150 metres quadrats cadascuna, a més de les golfes, que encara cremen. Fins al lloc hi ha desplaçat catorze dotacions de bombers.