Un detingut a Mataró investigat per tràfic de droga

Segons els Mossos es tractaria del dependent d’una botiga especialitzada en productes derivats del cànnabis

Inspecció rutinària en un establiment especialitzat en productes derivats del cànnabis ubicat a Mataró. En el transcurs de l’operatiu, la policia catalana hauria detingut el dependent de l’establiment, situat al carrer d’Argentona de la capital del Maresme.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, al detingut se l’investiga per un presumpte delicte per tràfic de droga. Tal com han informat els Mossos, l’entrada a la botiga s’ha fet a través d’una inspecció administrativa, ja que la el cos policial tindria indicis de que s’hi podria estar cometent un presumpte delicte contra la salut pública.

Per la seva banda, el responsable de l’establiment ha manifestat que no s’hauria detingut a cap persona i que l’operatiu formaria part d’una campanya de control en aquest tipus de negocis. En aquest sentit, el responsable ha assegurat que els agents s’han emportat mostres de diferents productes per comprovar que compleixen amb els nivells legals de THC, el principi actiu del cànnabis.

L’entrada a l’establiment s’ha produït durant aquest dimecres al matí, i els Mossos haurien estat acompanyats per la Policia Local de Mataró.