Un cas de coronavirus a l'UCI de l'Hospital de Mataró

Hospital de Mataró

Una persona estaria ingressada a la UCI de l’Hospital de Mataró per coronavirus SARS-Cov-2, segons ha pogut saber Mataró Audiovisual. Aquesta informació, però, no ha pogut ser confirmada de manera oficial per la política de protecció de dades establerta pel Departament de Salut, que no confirma casos concrets, sinó que només ofereix dades a nivell de tota Catalunya. Tampoc s’ha pogut confirmar amb el Consorci Sanitari del Maresme.

Recordem que durant el cap de setmana, segons va poder saber també Mataró Audiovisual, un home adult que va fer-se les proves a l’Hospital de Mataró també hauria donat positiu. En tractar-se d’un cas lleu, però, seguiria el tractament en aïllament a casa seva.

Des del Departament segueixen insistint en la necessitat que la població prengui mesures de prevenció i per evitar la propagació de SARS-Cov-2. Entre d’altres, recomanen rentar-se sovint les mans, tapar-se la boca i el nas amb la part interna del colze o amb mocadors d’un sol ús a l’hora de tossir o esternudar i mantenir una distància entre persones d’un o dos metres. També recomanen evitar aglomeracions de gent.