Un carril per sentit i carril bici a l’N-II de Montgat a Mataró

L’actuació tindrà un cost aproximat de 18ME i s’inclou dins un conjunt de mesures valorades en 120ME per a transformar la mobilitat de la comarca en el marc de l’alliberament del peatge de la C-32

Iniciats els tràmits per pacificar i millorar la integració urbana de la N-II entre Montgat i Mataró. El Departament de la vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha impulsat la redacció del projecte, que ha de permetre transformar aquest tram en una via més cívica i contribuir a una mobilitat més sostenible i segura. El projecte, que un cop tancat aquest procés de licitació es començarà a redactar, està previst que es pugui executar entre 2022 i 2026.

Aquest preveu la incorporació d’un carril bici continu sobre la plataforma viària existent i l’ampliació de les voreres i els espais de serveis. Al mateix temps es reduirà la secció viària a un sol carril de circulació per sentit i es reduirà la velocitat màxima permesa. L’actuació tindrà un cost aproximat de 18ME i s’inclou dins un conjunt de mesures valorades en 120ME per a transformar la mobilitat de la comarca en el marc de l’alliberament del peatge de la C-32.