×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Un acte vandàlic deixa sense fibra òptica els veïns de Vista Alegre

Un acte de vandalisme és el causant de la caiguda de la xarxa de fibra òptica a Vista Alegre i La Llàntia. Així ho han confirmat des de Movistar i ho demostren les fotografies que els mateixos veïns han pogut fer quan s’han obert les caixes de telefonia que donen servei als seus domicilis. Les imatges mostren part del cablejat a mig tallat, mentre que una altra part està completament seccionada.

Els veïns porten denunciant la situació des de fa més d’una setmana. De fet, són ja deu els dies que més d’un centenar de veïns porta sense servei ni de telèfon, ni d’internet, ni de televisió. A Vista Alegre la majoria dels afectats es concentra entre els carrers Eduard Alcoy i Salvador Espriu, mentre que a La Llàntia pertanyen a carrers de diverses zones del veral. Després de diversos dies negant una incidència generalitzada als barris, ahir Movistar va confirmar que es tracta d’un cas de vandalisme i que els tècnics estan treballant per solucionar-ho. El tall del cablejat també afecta a usuaris d’altres companyies.

Informa: C.Salad