UBM: "La marxa de Zara és un toc d'atenció a l'Ajuntament"

Unió de Botiguers, Jordi Novo

El tancament del Zara de la Riera és per a la Unió de Botiguers un toc d'atenció a l'Ajuntament de les mancances que pateix el comerç del centre de la ciutat. L'entitat considera que l'administració local ha de treballar perquè un fet així no es torni a produïr i sobretot per substituïr aquest operador per un altre el més aviat possible, tenint en compte que garanteixi com a mínim el mateix volum de visitants que la botiga d'inditex.

Durant l'entrevista al Mataró al dia, el president de la Unió de Botiguers, Jordi Novo, ha assenyalat que fa 20 anys que no es fa una inversió important amb l'objectiu de revifar el comerç de dins de la ciutat. L'entitat apunta que l'esperança era que el Corte Inglés resolgués tots els problemes però destaca que calen inversions el més aviat possible. 

Campanya de Nadal optimista

La Unió de Botiguers, a falta de dades definitives, assenyala un bon inici de la campanya de Nadal pel que fa a les vendes. Especialment els dies de pont que els comerços de Mataró han obert els dies 6 i 8 i el diumenge 10 de desembre.

Informa: Clara Sánchez