Trontolla la coartada de l'acusat de l'assassinat d'Helena Jubany

Una persona de l'entorn de Xavi Jiménez confirma que l’acusat d’assassinar Jubany NO era amb altres persones quan va desaparèixer.

La declaració d'un dels dos testimonis avui als Jutjats de Sabadell, desmunta la coartada de Xavier Jiménez el dia de la desaparició d'Helena Jubany. El primer testimoni, una persona de l'entorn de Xavi Jiménez, ha confirmat que l'acusat NO estava amb altres companys el divendres, dia de la desaparició de l'Helena Jubany. Segons explica la família, contradiu la coartada d'aquest, que sempre ha declarat que el vespre que va desaparèixer l'Helena estava al local de la UES amb Jaume Sanllehí. Recordem que actualment Xavi Jiménez és l'única persona imputada a la causa.

"La utilitat d'aquest testimoni era per no confirmar que el principal investigat en aquest moment pels fets estava en companyia d'altres persones el divendres que l'Helena Jubany havia desaparegut i, per tant, per nosaltres el testimoni consolida la seva imputació perquè descarta el lloc on deia que es trobava aquest principal investigat", Benet Salellas, advocat família Helena Jubany 

La segona declaració l'ha fet el coordinador de la Secció Natura de la UES, que els dies de les primeres declaracions policials va estar mantenint llargues converses telefòniques amb totes les persones investigades com a sospitoses del crim. Avui en seu judicial, no recordava res.

D'altra banda, El jutge que investiga la mort, en circumstàncies estranyes, d’Helena Jubany, ha ordenat tornar a analitzar les restes vaginals de la víctima ja que podrien trobar-se més restes d'ADN. 

Aquestes declaracions de testimonis s'han fet a petició de l'acusació particular exercida per l'advocat Benet Salellas en representació de la família Jubany-Lorente. 

Informa: O.Debat