Troben restes d’ADN al jersei que duia Helena Jubany quan va morir

El Jutjat de Sabadell que porta el cas demanarà mostres d’ADN a Xavier Jiménez, l’únic imputat per l’assassinat de la jove mataronina

Troben vestigis d’ADN d’almenys dues persones a la roba que duia Helena Jubany el dia que va ser assassinada, segons ha confirmat la família de la mataronina. En concret, la Brigada Provincial de la Policia Científica ha trobat restes d’ADN d’una dona i d’un home al jersei que vestia la jove el 2 de desembre del 2001 i que la policia va trobar amb altres peces de roba a casa seva, on va aparèixer morta.

Segons un informe de la policia espanyola, s’hauria trobat a la part davantera del jersei ‘una barreja poc concloent” en la qual hi hauria mostres d’ADN d’“almenys dues persones’. A la part del darrere, hi hauria “una barreja amb un perfil clarament majoritari de dona” – cal comprovar si és de la mateixa Helena Jubany-  i un altre de “minoritari”.

La policia ja ha sol·licitat als jutjats de Sabadell que porten el cas mostres d’ADN de la víctima i de Xavier Jiménez, l’únic encausat que hi ha a hores d’ara per l’assassinat d’Helena Jubany. La família de la mataronina es mostra esperançada que aquesta troballa permeti esbrinar qui va participar en el crim de la jove, el qual està a punt de prescriure.

Informa: B. Doñate