Troben buit al pantà de Susqueda el cotxe d'una parella del Maresme desapareguda

Els serveis d’emergència busquen una parella de joves del Maresme desapareguts des de dijous passat, després d’haver comunicat  a les seves famílies que marxaven amb cotxe a fer una activitat amb caiac al pantà de Susqueda, a Girona. Els joves són Marc Hernández López, de 23 anys i veí d’Arenys de Munt, i Paula Mas Pruna, de 21 i veïna de Cabrils. Després d’una intensa recerca els Bombers de la Generalitat van trobar el vehicle ahir abans de les nou de la nit enfonsat al pantà de Susqueda. El cotxe, un Opel Zafira amb matrícula 3834BCM, estava buit i tenia les finestres tancades.

En la recerca dels joves al pantà, van treballar cinc vehicles dels Bombers, dues embarcacions, un helicòpter i diverses unitats dels GRAE. També es van mobilitzar una unitat d’intervenció de muntanya i una unitat aquàtica. Els Mossos d’Esquadra, de la seva banda, hi van enviar dos vehicles, un helicòpter, una unitat intervenció de muntanya i una d’aquàtica.

Aquest dimarts, els Bombers i els Mossos segueixen treballant a l’entorn del pantà de Susqueda. De moment, aquest matí s’han iniciat les tasques d’extracció del vehicle i es continua buscant els dos nois.

Les famílies dels joves van denunciar la seva desaparició dissabte passat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar i van difondre a les xarxes socials la noticia de la seva desaparició, estranyats per no saber res d’ells des del dijous. D’altres possibles llocs on creien que podrien ser-hi eren Tamariu, a la Costa Brava, el Montseny o la mateixa comarca del Maresme.

En el cas que algú els vegi, les famílies demanen que truquin al telèfon d’Emergències, el 112, o als mòbils 639632104 i 644307690.