Tres Roques obre les inscripcions per als cursos del proper trimestre

El centre de formació permanent Tres Roques obra avui el període d’inscripcions per als nous cursos que s’oferiran durant el tercer trimestre, els mesos d’abril a juny. Impartiran matèries molt diverses: des d’idiomes, passant per fotografia i arts fins a cursos de cuina. De fet, una de les novetats és que molts dels cursos que acostumen a durar dos mesos, concretament  vuit sessions, tindran versió monogràfica, perquè els usuaris interessats pugui aprendre allò que vulguin sense haver-hi d’invertir gaire temps.

La coordinadora, Montse Alemany, explica que cada vegada hi ha més interès per actualtizar-se i seguir-se formant. Això comporta que des de Tres Roques s’hagi de donar una oferta diversa i comptar amb docents preparats per a qualsevol demanda. Les inscripcions pel tercer trimestre estaran obertes fins el 16 de març, i a partir de llavors serà moment per valorar quins cursos es poden tirar endavant, segons l’interès dels inscrits.

Més enllà dels cursos i monogràfics, Tres Roques també imparteix la capacitació ACTIC de la Generalitat per preparar oposicions. Una ajuda en la gestió i entesa del temari per a tothom que les treballen. Tot i que el segon trimestre hi ha hagut menys usuaris que no pas el primer, cal valorar les importants xifres que es van assolir al principi de curs: 700 usuaris van asstir durant el primer trimestre als més de 40 cursos oferts.

 

Informa: M. Rodríguez / M.Castilla