Tres ferits per inhalació de fum en un foc en un pis del Pla d’en Boet

L'incendi s'ha produït aquest dissabte al vespre en una habitació d'un habitatge del carrer Ciutat Freta. A causa de l'incendi tres persones han estat traslladades a l'Hospital de Mataró per inhalació de fum. Dues d'elles també han patit cremades lleus

Fotografia: cedida a tvmataró

Tres persones han hagut de ser traslladades a l'hospital per inhalació de fum aquest dissabte al vespre a causa d'un incendi en un pis del carrer Ciutat Freta 16, al barri del Pla d'en Boet. Dues d'elles també han patit cremades lleus. Segons informen des de Bombers, l'incendi s'ha originat en una de les habitacions quan passaven pocs minuts de les 19h i ha estat extingit vint minuts després. Des de Bombers detallen que les flames van ser visibles des de l'exterior i que una de les habitacions del pis ha quedat completament calcinada. La resta de l'habitatge només ha estat afectada pel fum. La resta de l'edifici tampoc ha patit desperfectes, tot i que els veïns van ser evacuats i un confinat mentre s'apagava el foc.

En l'incendi hi van actuar 5 dotacions de bombers. També es van desplaçar fins al lloc dels fets agents de la Policia Local i Mossos d'Esquadra i el SEM.