Trens plens cap a Barcelona, en una nova convocatòria del CDR

Els que no s’han sumat a la Marxa per la Llibertat des de Premià i han volgut anar directament a Barcelona a la manifestació de la tarda, han tingut una nova convocatòria del Comitè en Defensa de la República de Mataró. El CDR ha citat a tothom qui ho volgués a l’estació de Renfe de la ciutat per agafar el tren direcció a la capital catalana. La convocatòria ha estat molt seguida per persones molts diferents: famílies amb nens, persones grans, però sobretot, estudiants. Els universitaris porten molts dies mobilitzant-se. Asseguren que lluiten pels drets humans, es posicionen en contra de la sentència del Tribunal Suprem i creuen que les mobilitzacions i les manifestacions són necessàries.

La vulneració dels drets dels ciutadans, la veu del poble o el poder dels joves són només algunes de les reivindicacions que manifesten els estudiants. Creuen que són la nova generació que ha de lluitar pels ideals creats i defensats per pares i avis.

Els joves han volgut deixar molt clar que no estan a favor de la violència i que les imatges que es veuen aquests dies a Barcelona són de grups violents minoritaris que s’han d’apartar.

Els manifestants convocats pel CDR han agafat el tren de la R1 en direcció l’Hospitalet de Llobregat que passava dos minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda.

Informa: M.Gómez / L.Cera