Tota l'oferta cultural, comercial i d'oci, al nou portal web VisitMataro.cat

VisitMataro.cat és el nou portal web que ha presentat l’Ajuntament per donar a conèixer tota l’oferta cultural, comercial i d’oci de la ciutat. Es tracta d’una plana web que també s’acompanya de xarxes socials per obrir la ciutat als nous canals “2.0” i una aposta per aconseguir nous turistes i visitants, tenint en compte que la ciutat té atractius que poden ser d’interès. De fet, s’ha presentat aquest dilluns a la Nau Gaudí amb una presentació que ha comptat amb la presència de diverses personalitats del món del marketing. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno, afirma que cal explicar els valors de Mataró i treballar en favor de les seves virtuts.

El nou web és visual i s’ordena per temàtiques i experiències. Aconsella plans diversos, segons l’interès del visitant. Activitats en família, plans romàntics, opcions esportives o de “relax” són algunes de les opcions del web, que també permet consultar on comprar, on menjar o on poder dormir en cas que es vulgui fer nit.  Entre l’oferta, i com detalla Moreno, les possibilitats del front marítim, rutes culturals com la modernista o les variades opcions per gaudir del menjar donen un plus important a la ciutat i la fan única.

El portal es pot llegir en 4 idiomes i vol ser una referència pel turisme. L’altra gran passa que cal fer, segons expliquen des de la regidoria, és aconseguir ser influents a les xarxes socials i aconseguir que la majoria de mataronins siguin amfitrions de la seva ciutat.

Informa: M. Rodríguez