Tot a punt pel concurs Qui Corre Compra

La cita serà el proper 30 de març, quan dues persones competiran per guanyar 3.000 euros en productes i serveis de 15 establiments de Mataró. El programa és la suma d’esforços del NEM i tvmataró sota el patrocini d’ETL Maresme

La segona edició del concurs de tvmataró i el NEM `Qui Corre Compra’ ja ho té tot a punt. La iniciativa, que compta amb el patrocini d’ETL Maresme, tindrà lloc el proper 30 de març. Dues persones competiran per guanyar 3.000 euros en productes i serveis d’un quinzena d’establiments de Mataró.

La mecànica del concurs és molt simple i àgil. Al matí tindrà lloc la cursa pels comerços participants i, d’aquesta manera, el centre de la capital del Maresme es convertirà en un gran plató de televisió. En aquesta part, els concursants, acompanyats d’un càmera i d’un presentador,  hauran d’anar fent compres per valor de 200 euros com a mínim en cada un dels establiments que col·laboren en aquesta edició del `Qui Corre Compra’. Després d’aquest periple, el primer dels dos participants que arribi a la meta podrà quedar-se amb totes les compres que hagi fet, amb un valor total de 3.000 euros. Serà a partir de les 9 de la nit del mateix dia quan s’anunciarà per tvmataró qui serà el guanyador.

El programa serà presentat per dos estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Clàudia Arquerons i Aleix Manzano que, després d’haver superat un càsting, acompanyaran els concursants durant tota la marató per les botigues participants al concurs.

El `Qui Corre Compra’ és una mostra de la unió i cooperació entre el Nem i tvmataró sota el patrocini d’ETL Maresme.

Pel que fa als concursants, poden presentar la seva sol·licitud per participar al concurs fins el dia 27 de març. Per fer-ho, han de seguir els comptes d’Instagram de tvmataró (@tvmataro) i el NEM (@nemmataro) i seguir les instruccions. Els guanyadors s’escolliran per sorteig i s’anunciaran dies abans del concurs.