×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Tot a punt per la gran final del 'Pica Lletres'

S’acosta la gran final del ‘Pica Lletres’ on alumnes d’entre segon i tercer d’ESO dels instituts catalans demostren les seves habilitats lingüístiques lletrejant paraules i jugant amb la llengua catalana. Mataró Ràdio i Mataró Televisió han participat de la cobertura radiofònica i televisiva amb la participació de centres escolars de la ciutat. Una manera atractiva d’aprendre llengua, enriquir-se amb noves paraules i fomentar l’aprenentatge. El cap de programes de Mataró Audiovisual, Pep Andreu, valora positivament l’experiència tant per als estudiants com per al mitjà i assegura que el nivell de català demostrat per les escoles és alt.

El programa, que s’ha elaborat en versió radiofònica i televisiva, es començarà a emetre aquest proper dijous, dia 11 d’abril. Per televisió es podrà veure cada dijous a dos quarts de deu del vespre i l’emissió per ràdio serà a les tres del migdia de diumenge i s’emetran dos capítols cada setmana. Una bona simbiosis, segons explica Pep Andreu, ja que per a molts adolescents és la primera vegada que surten en pantalla i també poden veure com funciona un mitjà de comunicació per dins.

Les televisions emetran 16 eliminatòries territorials abans d’arribar al què han anomenat la “Gran Final Nacional”. Aquesta, tindrà lloc al Teatre de La Passió d’Esparraguera, a finals del mes de juny. Mataró Audivosual, a través de Mataró Ràdio, hi participa al costat de ràdios de la comarca com Ràdio Arenys i Ràdio Premià de Mar i també d’altres d’àmbit català com Cugat.cat ràdio, Altafulla Ràdio o Ràdio Ciutat de Badalona, entre d’altres. Pel que fa a les televisions també hi han participat canals com Penedès TV, TAC 12, Televisió de Badalona o El 9 TV.

Informa: M.Rodríguez