Tornen les visites a l’Ajuntament de Mataró per Sant Jordi

Després de no portar-se a terme el 2020 per la Covid, alumnes de la ciutat han pogut tornar a visitar la casa consistorial

Tornen les visites a l’Ajuntament de Mataró per Sant Jordi

Una altra de les activitats del Sant Jordi a Mataró són les visites d'escolars a l'Ajuntament de Mataró. Una jornada de portes obertes que no es va poder celebrar l'any passat ja que el 23 d'abril Mataró es trobava en ple confinament.  Un dia en què diferents regidors i regidores del consistori mataroní fan de guies a grups d'alumnes de centres educatius de la ciutat.

Aquest matí, una d'aquestes visites l'ha portat a terme el regidor d'Ensenyament Miquel Ángel Vadell. De la seva mà han conegut les principals estances de l'ajuntament, per exemple el Saló de Sessions on Vadell els ha explicat la distribució del l'alcalde i els regidors en una sessió plenària. També han pogut observar, en l'àmbit arquitectònic, el sostre d'aquesta sala de plens obra de Josep Puig i Cadafalch.

El regidor d'Ensenyament, Miquel Àngel Vadell celebra que, tot i les restriccions, es puguin tornar a obrir les portes de l'ajuntament als mataronins.

“Molt Contents per tornar a obrir les portes als mataronins de la casa consistorial i donar a conèixer els aspectes més emblemàtics de l’Ajuntament de Mataró, d’aquest edifici històric”

Totes les visites es porten a terme seguint la normativa Covid  i, en aquest sentit, aquest any s’ha espaiat l’horari de visites. Així, en conjunt durant el dia s’han programat visites de 14 grups que representen 150 persones. Al llarg del matí hi ha hagut les visites de grups escolars, i a la tarda els grups d’escoles d’adults i grups familiars de com a màxim sis persones. 

Informa: O.Debat