Torna el Maig Intercultural amb un format híbrid

Es combinaran activitats presencials i virtuals sota el trema central d’el Feminisme i la Interculturalitat

Torna el Maig Intercultural amb un format híbrid

Torna el Maig Intercultural a Mataró. Ho fa amb el Feminisme i la Interculturalitat com a bandera i enguany aposta per un format híbrid que combina actes presencials amb propostes virtuals després que la passada edició es fes completament virtual a causa de la pandèmia.

Així doncs, el Consell Municipal per la Solidaritat  i l’Educació per la Ciutadania Global promou un seguit d’activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Diversitat Cultural, el 21 de maig. Amb aqueta proposta, es vol oferir a la ciutadania l’escenari ideal per compartir la gran riquesa i diversitat cultural presenta  Mataró. Pel que fa al tema central escollit es vol fer entendre que cal tenir una mirada intercultural quan es parla del feminisme i les idees que persegueix.

Precisament, la regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBI i Participació, Marisa Merchán, ha destacat la necessitat d’arribar a una “equitat de gènere”.

Pel que fa ales activitats, destaca la taula rodona que abordarà la temàtica central del Maig Intercultural d’aquest 2021 i que s’emetrà  per Mataró Televisió i Mataró Ràdio el proper 19 de maig a les nou del vespre. Un dels plats forts serà l’espectacle que du per títol “No es país para negras”, que es podrà veure presencialment el mateix dissabte 21 de maig al teatre Monumental de Mataró. El programa del Maig Intercultural 2021 també inclou jugar a l’Aualé, un joc d’estratègia d’orígen africà, un Escape Room virtual o activitats docents com la que du per títol “Veus sense refugi”.

Informa: Ll. Arcal