Torna el caos a la R1 de Rodalies

Les fortes pluges afecten a la línia ferroviària primer amb un arbre caigut a les vies i, després, amb una averia a la catenària

Imatge: Ajuntament d'Arenys de Mar
Imatge: Ajuntament d'Arenys de Mar

Nit de caos a la R1 de Rodalies. Aquest divendres a la tarda un arbre queia sobre les vies d’aquesta línia ferroviària i tallava la circulació entre Blanes i Maçanet. Les fortes pluges d’aquest divendres provocaven els primers incidents, però no els últims del dia. Una estona més tard, una avaria a la catenària entre Arenys de Mar i Pineda deixava el servei ferroviari del tot interromput.

Des de Rodalies Catalunya s’oferia servei per carretera no només entre Blanes i Maçanet sinó també entre Arenys de Mar i Pineda. Un fet que, segons mostren alguns usuaris a les xarxes socials, va provocar situacions molt tenses a estacions de tren com la d’Arenys de Mar, on fins i tot l’alcaldessa va acudir per escoltar els viatgers i reclamar més efectius d’autobusos per garantir el trajecte dels usuaris.

Durant la nit s’ha treballat per restablir la línia R1 i aquest dissabte queden retards que poden superar els 30 minuts, tot i que, asseguren des de les xarxes socials oficials de Rodalies, que la "incidència ja està solucionada" i esperen "una normalització progressiva del servei habitual".

Informa: M.Gómez

Tags: