Tempus, un nou personatge acompanya els missatgers i missatgeres reials en la seva arribada a Mataró

Pocs dies abans de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, els missatgers i missatgeres reials van arribar ahir a la tarda a Mataró. Baixant per La Riera, van fer parada a la Plaça Santa Anna, on els esperava un nou personatge, en Tempus el Controlador de Temps. Ell és l’encarregat d’organitzar els missatgers que ja estan recollint les cartes de tots els nens i nenes de Mataró. Aquesta nova figura és essencial pels Reis Mags,ja que com controla el temps, allarga els minuts i aturarà les hores a  la Carrossa dels Rellotgers Reials. D’aquesta manera Ses Majestats tindran temps de repartir els regals a totes les cases en una sola nit.

Ahir, els missatgers i missatgeres reials van engegar motors recollint les cartes de tots els nens que s’havien aplegat a la Plaça Santa Anna i les van començar a guardar i classificar a la seva carrossa. A més, tots aquells infants que no van poder apropar-se ahir a deixar les seves cartes ho podran fer fins al dia 4 a la mateixa Plaça Santa Anna i a altres punts de Mataró, ja que hi haurà un missatger o missatgera a cada barri de la ciutat.

Diumenge és el gran dia i Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al Port de Mataró a les 11 a bord del vaixell Sant Ramon on es retrobaran amb en Tempus.

 

Informa: L.Fernández / E.Andrés