Temporada tranquil·la a les platges de Mataró

Temporada tranquil·la a les platges de Mataró

Les platges de Mataró han tornat a acollir un estiu més a una multitud de banyistes, amants dels esports d’aigua, i fins i tot a una balena. Quan falta tan sols un mes perquè finalitzi oficialment la temporada d’estiu, des de Mataró Audiovisual hem parlat amb Xavier Benet, tècnic de Protecció Civil de l’Ajuntament de Mataró per conèixer fins ara quin és el balanç que fan del que va d’estiu.

Amb dades actualitzades fins al 15 d’agost, el nombre total d’actuacions que s’han realitzat ha estat de 350, de les quals en 10 casos van haver de ser traslladats a l'Hospital a causa de contusions o per la calor del sol, però sense greus conseqüències. Tanmateix, més de la meitat de les intervencions realitzades  han estat a causa de picadures de meduses. Tot i la calor viscuda en aquest estiu i la bona temperatura de l’aigua, des de Protecció Civil expliquen que la presència de meduses no ha estat tan alta com en altres anys, però que quan han aparegut ho han fet deixant constància.

Un estiu tranquil a les costes de Mataró, sobretot en comparació amb la resta de les costes de Catalunya, en la que ja han perdut la vida 23 persones per ofegaments.

Informa: A.Duran