×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Teixit de Dones reivindica que queda molta feina per fer en matèria de gènere

Manifestació Teixit de Dones

Per segon any consecutiu, en motiu del dia de la dona s’ha convocat una vaga general feminista a nivell internacional. Avui dia 8 de març Teixit de Dones ha convocat una trobada a les 11 del matí davant del mural “Insubmises”, a l’Espai Firal del Parc Central. Allà s’ha portat a terme la lectura d’un manifest reivindicatiu davant de prop d’un centenar de dones. Tal i com ha explicat Marga Riera, del col·lectiu Teixit de Dones, el 8M de l’any passat va marcar un punt d’inflexió, però encara queda molta feina per fer.

Un cop acabada l’acció davant del mural, la comitiva ha baixat conjuntament fins a l’Ajuntament, on han coincidit amb la concentració de Comissions Obreres i UGT a les 12 del migdia.

Com a novetat, en el marc d’aquest dia internacional de la dona, Teixit de Dones, ha organitzat l’acte “Onada violeta”. Un acte que tindrà lloc el dia 10 de març i que sortirà a les 11 del matí des de davant de l’Ajuntament i en forma de marxa anirà fins a la plaça de la Pepa Maca, on es representarà l’acció teatral “He nascut dona”, a càrrec de les dones que participen al taller de teatre “Dones en Acció”, dirigides per Enric Domingo.

Informa: J.Peñaranda/ O.Debat

Tags: