Tancat el CAP La Llàntia davant la situació d'excepcionalitat

El Cap La Llàntia es mantindrà tancat fins a nou avís. Mentrestant el CAP Ronda Cerdanya atendrà els usuaris d'aquest centre pels temes de més urgència. Aquest procediment es deu a la reorganització d'equips d'atenció primària que està fent l'Institut Català de la Salut davant la pandèmia del Coronavirus.

Així doncs aquells veïns propers al Cap La Llàntia que necessitin ser atesos cal que es dirigeixin al CAP situat al carrer del Vallès, número 37 de 8 del matí a 8 del vespre. També poden trucar al telèfon d'aquest centre, el 93 841 57 85. Per qualsevol atenció fora de l'horari establert hauran d'adreçar-se al CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim, 35), o bé trucar al telèfon 93 741 73 72.

Aquesta modificació se suma al tancament dels CAP Gatassa i CAP Ronda Cerdanya els dissabtes. Per rebre atenció aquest dia les persones que els tocava aquests dos caps hauran d'anar al CAP Rocafonda i al CAP Ronda Prim. També canvia d'ubicació l'atenció pediàtrica que passa de fer-se al CAP Ronda Prim al CAP Rocafonda en la mateixa franja horària, de 8 del matí a 5 de la tarda.

Informa: J.Peñaranda