Talls al carrer Sant Pere en horari d'entrada i sortida escolar

Fotografia: Mataró Audiovisual

A partir de l’1 de març, una prova pilot per millorar la seguretat en l’accés dels infants a l’Escola Joan Coromines restringirà la circulació del carrer de Sant Pere en horari d’entrada i sortida escolar. Això suposarà talls de vint minuts de 8:45 a 9:05, de 12:20 a 12:40, de 14:45 a 15:05 i de 16:20 a 16:40.

L’actuació dóna resposta a les peticions de l’Associació de Familiars d’Alumnes de l’escola, així com de veïns i veïnes del carrer, que en diverses ocasions han demanat solucions a l’Ajuntament per als riscos que comporta l’elevat trànsit d’aquest carrer. Els membres d’aquesta associació de familiars seran els que duran a terme el tall del carrer de forma voluntària: col·locaran una tanca de senyalització i informaran els vehicles sobre itineraris alternatius quan sigui necessari. També rebran el suport i la supervisió de la Policia Local.

Els usuaris de guals ubicats al carrer de Sant Pere hauran d’accedir des del carrer de Cristòfor Colom i fer la sortida en direcció al Camí Ral. Aquesta prova pilot acabarà la primera quinzena d’abril, quan es farà una valoració per decidir o no la seva continuïtat.

 

Informa: L.Barroso / J.Monfort