Suspesa la 36ª edició de l’Exposició de Bolets del Maresme

Tot i adaptar-se a les mesures existents, els organitzadors han cregut convenient celebrar l'Exposició l'any que ve

Exposició de Bolets del Maresme

Aquest any, la Covid-19 impedirà la celebració de la 36ª edició de l’Exposició de Bolets del Maresme. La mostra s’havia de realitzar aquesta setmana a Can Boet, però a causa de la situació sanitària els organitzadors han optat per anul•lar-la. Tot i que per aquest any s’havien previst diverses mesures per prevenir contagis de Covid-19, com reduir l’aforament o reservar entrada, les mesures decretades per la Generalitat han comportat que la 36ª edició s’ajorni per l’any vinent. 

L’essència de l’Exposició de Bolets del Maresme de donar a conèixer la cultura boletaire s’ha concentrat aquest any en diversos vídeos divulgatius. A través d’aquests suports audiovisuals s’explicaran aspectes com la importància que tenen els bolets al medi ambient, la diversitat d’espècies que creixen als boscos del Maresme o com s’han d’anar a buscar. 

Precisament amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura boletaire, el que sí que s’ha mantingut són els tallers escolars, que s’han adaptat per poder-los fer als centres educatius.