Suspès de sou el líder de Vox Maresme per consultar dades protegides de l’Hospital

José Maria Pérez-Garrido

El Coordinador de Vox al Maresme, José María Pérez Garrido, ha estat suspès de sou i feina. Concretament, Pérez Garrido, treballador de l’Hospital de Mataró, ha estat suspès de sou 45 dies després d’arribar a un acord en el procés judicial per a evitar que, el seu cas de violació de protecció de dades, arribés a Fiscalia. L’acta de conciliació va tenir lloc el 20 de febrer del mes passat en el jutjat número 2 del Social a Mataró.

Segons remarca aquesta acta de conciliació, a la que ha tingut accés Mataró Audiovisual, l’empleat de l’hospital i coordinador de Vox a la comarca, va acceptar la rebaixa de la suspensió de sou i feina de 60 a 45 dies, la sanció que demanava la part acusatòria, l'Hospital de Mataró.

Segons fonts properes, el dirigent de Vox hauria vulnerat la normativa de l'hospital en atendre una persona que coneixia i, posteriorment, hauria accedit per motius que es desconeixen a una base de dades a la qual no tindria accés, violant d'aquesta manera la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Informa: O.Debat