Superar els 6.000 inscrits, l'objectiu de l'11a Caminada per l'Alzheimer

La Caminada per l’Alzheimer es torna a marcar l’objectiu dels 6.000 inscrits i els 18mil euros per a la 11a edició, que tindrà lloc el proper 30 de setembre. Una caminada solidària que de moment ronda els mil inscrits. Com en totes les edicions, la Caminada per l’Alzheimer té un doble objectiu: conscienciar a la societat sobre l’Alzheimer i recaptar fons per l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAM). Uns diners que des de l’AFAMels destinen, entre d’altres, a contractar cuidadores a domicili pels malalts o a pagar-los el transport.

Per aquesta 11a Caminada per l’Alzheimer es canviaran els recorreguts dels tres itineraris, que tindran la sortida i l’arribada al Parc Central Vell. El recorregut de 15 quilòmetres i mig arribarà a la zona del Mataró Parc, passant per davant del Cementiri de les Valls i endinsant-se en zones boscoses i agrícoles tant de Mataró com d’Argentona. En segon lloc hi haurà la caminada curta, de 12 quilòmetres i amb un recorregut similar però més reduït respecte l’opció llarga. Per últim, també hi haurà l’opció de fer la caminada urbana, que consta d’un recorregut de 4 quilòmetres per diferents carrers del centre de la ciutat i el front marítim. Ho explica, Miquel Àngel Vadell, de la colla Maimakansu, organitzadors de la Caminada.

Les inscripcions per la Caminada per l’Alzheimer tenen un preu de 8 euros, en els que s’hi inclou samarreta i esmorzar. Pels menors de 12 anys, el cost de la inscripció és de 4 euros. Unes inscripcions que es poden fer als estands repartits per diferents punts de la ciutat, entre ells la Rambla o el Mataró Parc, així com a en seus de les diverses associacions veïnals.

 

Informa: S.Ruiz/ A.Gual